Verzenden en retourneren

Verzending?

  • Nederland: verzending onder de €75,00 vragen wij €6,95 verzendkosten. Boven de €75,00 verzenden wij gratis.  Meubeltransport is op aanvraag.
  • België: verzending onder de €75,00 vragen wij €9,95 verzendkosten. Boven de €75,00 verzenden wij gratis.

Levering?

Voor alle bestellingen in de shop hanteren wij  2 to 8 werkdagen. Als iets voorradig is wordt het zsm geleverd. We houden je op de hoogte via email.

Retournering?

Voldoet het geleverde artikel niet aan je verwachtingen? Retourneren is geen probleem. Je hebt tot 10 dagen na ontvangst van je bestelling de tijd om artikelen kosteloos te retourneren in een van de afhaallocaties of op eigen kosten terug te sturen.

Tot wanneer kan ik het product retourneren?

Je hebt het recht om binnen een termijn van 10 dagen zonder reden het product te retourneren.  Om het/de product(en) te retourneren vragen we je ons via een e-mail op de hoogte stellen. Je retouraanvraag is geldig als deze binnen de termijn van 10 dagen is verzonden.

Hoe moet ik het product retourneren?

Je retourneert je bestelling met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijs mogelijk- in originele staat en verpakking. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele pakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Retourneer de producten zo goed mogelijk. Mocht het te retourneren artikel beschadigd zijn, kunnen er namelijk kosten in rekening worden gebracht.

Hoe word ik op de hoogte gehouden van mijn verzonden retour?

Je ontvangt daarbij per e-mail een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en de retourzending in behandeling wordt genomen.

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?

Als er iets niet klopt met de bestelling die je hebt ontvangen of (een deel van) de bestelling is beschadigd, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij adviseren je wat te doen en helpen het probleem op te lossen!

Garantie

Voor alle artikelen geldt de wettelijke garantieperiode, eventueel aangevuld met de garantiebepalingen van de desbetreffende leverancier. Let op: op maat gemaakte meubelen zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.